Vacancies in Pune for Store Manager Whiteforce Outsourcing Services Pvt. Ltd.

Store Manager     job-corner

Whiteforce Outsourcing Services Pvt. Ltd.


job locationAundh, Pune
salary35,000 - 40,000 per month + Incentives
job experience2 - 6+ years Experience in Retail / Counter Sales
New
verified_jobVerified
5 Vacancies
full_timeFull Time

Job Highlights

qualification
Graduate and above
gender
All genders
jobShift
09:00 AM - 06:00 PM | 6 days working
star
Job Benefits: Insurance, PF

Job Description

  • Handle walk-in customers & understand their needs
  • Sale of the products, up selling & cross-selling of products/services
  • Maintain sales targets

Other Details

  • It is a Full Time Retail / Counter Sales job for candidates with 2 - 6+ years Experience.

More about this Store Manager job

  1. What is the eligibility criteria to apply for this Store Manager job?
    Ans: The candidate should be Graduate and above and above with 2 - 6+ years Experience of experience
  2. How much salary can I expect for this job role?
    Ans: You can expect a salary of ₹35000 - ₹40000 per month + Incentives that depends on your interview. It's a Full Time job in Pune.

  1. How many working days are there for this Store Manager job?
    Ans: This Store Manager job will have 6 working days.
  2. Are there any charges applicable while applying or joining this Store Manager job?
    Ans: No, there is no fee applicable for applying this Store Manager job and during the employment with the company, i.e., Whiteforce Outsourcing Services Pvt. Ltd..
  3. Is it a work from home job?
    Ans: No, it’s not a work from home job and can't be done online.
  4. How many openings are there for this Store Manager role?
    Ans: There is an immediate opening of 5 Store Manager at Whiteforce Outsourcing Services Pvt. Ltd.
  5. Who can apply for this job?
    Ans: Both Male and Female candidates can apply for this Retail / Counter Sales job.
  6. What are the timings of this Store Manager job?
    Ans: This Store Manager job has 09:00 AM - 06:00 PM timing.
Candidates can call HR for more info.

Contact Person

Aman Sahu

Interview Address

Aundh, Pune

Apply Now

Post a Comment

0 Comments

close

Join Telegram Channel

Join Jobs in Pune All Private and gov. daily job update

Join Telegram Channel